dissabte, 15 de febrer del 2014

Fuentes de Ebro - Zaragoza

Fuentes de Ebro
Fuentes de Ebro - Burgo de Ebro - La Cartuja Baja - Zaragoza

Avui hem tancat la temporada del Camí de Sant Jaume arribant a Saragossa amb una etapa fàcil però llarga des de Fuentes de Ebro, on vam acabar la sortida anterior del mes de gener. Hem esmorzat a l'hostal Texas, on vam dinar la darrera vegada i ens hem posat en marxa en direcció a la capital aragonesa. El dia estava cobert però a estones sortia el sol i no feia fred. Tot el camí va per àmplies pistes, entre horts i altres cultius de rec resseguint, a certa distància, el curs del riu Ebre. Després de passar per El Burgo de Ebro hem arribat a La Cartuja Baja, un poblet amb una antiga Cartoixa, avui tancada. A l'entrada del poblet hem dinat en una àrea de descans; després hem entrat al poble a prendre un cafè abans de seguir la nostra ruta. La segona part de l'etapa ens ha sorprès agradablement; nosaltres esperàvem trobar a l'entrada de Saragossa polígons industrials, carreteres i avingudes però el camí marcat ens ha portat seguint el riu entre camps i després per una agradable avinguda al costat del riu fins a la Plaza del Pilar. Hem fet la foto final de la nostra aventura davant de la Basílica, donant per acabat, de moment, el nostre camí de Sant Jaume. Han estat quinze etapes des que al setembre de 2012 vam sortir de Granollers, i hem recorregut molts quilòmetres seguint el Camí Català de Sant Jaume que avui acabem, provisionalment, aquí.
I per celebrar el final d'un cicle hem acabat la jornada anant de tapes per la zona de "El Tubo", el més típic de la capital aragonesa.


ENTRADES RELACIONADES:
CSJ: Granollers -
Caldes, 2012
Ascensió al
Moncayo, 2012
BTT Lagunas de
Gallocanta, 2004

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Es decir, que lo del Camí de Sant Jaume no era más que una excusa para meteros por la noche en "El Plata" del Tubo.

Blog de Muntanya ha dit...

Pues no estuvo nada mal lo del Tubo... Y la excursión tampoco, aunque nada que ver con una de esquí de montaña.

Jaume ha dit...

A la plaça de Saragossa, acabem la pelegrinació. Se'ns feia feixuc els desplaçaments, però ha estat una nova i interessant experiència compartida amb somriures i alegries
Aquesta vegada has estat generós amb quantitat de fotos i la qualitat està sempre en un alt nivell.

Blog de Muntanya ha dit...

Molt bé, Jaume. Gràcies pel comentari. Aquesta vegada va fer més bon temps i el paisatge era més variat. Per això van sortir més fotos "presentables".