dissabte, 15 d’octubre del 2011

Timichi - Seti Fatma

La nostra aventura per terres africanes arriba al seu final. L'etapa d'avui és curta i fàcil; hem de baixar des de Timichi fins a Seti Fatma per una àmplia pista de terra. Són només 3 hores de camí i no hem de superar cap coll ni collet però igualment hem sortit ben aviat per poder arribar a Marrakech amb temps d'anar a fer un tomb pel zoco. Fa molta calor, ja que hem deixat enrere les altituds de la muntanya però finalment hem arribat a Seti Fatma, una població molt turística, situada a la vall del riu Ourika. Hem dinat una tagine en un dels nombrosos restaurants a l'aire lliure de Seti Fatma i hem agafat el cotxe que ens havia preparat en Brahim per retornar a Marrakech donant per acabada la nostra aventura de muntanya per l'Atlas.
Aquí teniu la segona part de la pel·lícula del Tour del Toubkal, cedida per Mountain Films per a tots els seguidors del blog. A la secció de llarg metratges trobereu la pel·lícula llarga.



Finalment us recomanem que feu una ullada a l'àlbum de flors del Marroc, que ha augmentat considerablement amb aquesta sortida.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Salam Melecum.... moltes ganes per veure les fotos, ... i certament, aquest reportatge fotogràfic està a l'alçada dels cims que coroneu!!!!.
La senzillesa paisatgística, el pedregam i aquests petits poblets li donen un caire d'exotisme i de gran bellesa.
Alguns entorns coneguts per a mi, ... trobo a faltar la piràmide del Toubkal.
Felicitats!!!
Jaume

Blog de Muntanya ha dit...

Jaume,

Per fi has pogut veure les fotos però no les has mirat prou bé. Si mires la foto número 25 en la que surto jo amb el Toubkal al darrere podràs veure la piràmide del cim del Toubkal. Has de clicar sobre la icona de la lupa que hi ha a dalt i posar-te les ulleres grosses. Veuràs sobre el cim del Toubkal la piràmide metàl·lica on ens vam fer la foto històrica el 12 de setembre de 2009.
Records.